Privacybeleid

Privacybeleid
Ons websiteadres is: https://www.ludanchelo.nl.

Media
Als u afbeeldingen via de website uploadt, moet u voorkomen dat u afbeeldingen uploadt met ingesloten locatiegegevens (EXIF GPS). Bezoekers van de website kunnen uit de eventuele geplaatste afbeeldingen locatiegegevens downloaden en extraheren uit die afbeeldingen.

Coockies
Door de site geplaatste cookies worden bij het verlaten van de site weer gewist.

Ingesloten inhoud van andere websites
Artikelen op deze site kunnen ingesloten inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, artikelen, enz.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt ​​zich exact hetzelfde alsof de bezoeker de andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen gegevens over u verzamelen, cookies gebruiken, aanvullende tracking van derden insluiten en uw interactie met die ingesloten inhoud monitoren, inclusief het volgen van uw interactie met de ingesloten inhoud als u een account heeft en bent ingelogd op die website.

Welke rechten u heeft over uw gegevens
U kunt ons verzoeken dat wij alle persoonlijke gegevens die wij over u bewaren te verwijderen. Dit omvat geen gegevens die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligingsdoeleinden.